PlayStation 4 verbreekt records

PlayStation

Dat de console van Sony het goed doet wisten we al een hele tijd. Maar het beest lijkt niet te stoppen voor de concurrentie. Sony heeft gemeld dat de console al bij ontiegelijk veel mensen in huis staat, en als het aan hun ligt komen hier nog heel veel mensen bij. 

De PlayStation 4 is nu al vanaf 2013 op de markt maar doet het ontzettend goed. De console heeft een mooi aanbod aan games en vaart voort op het succesvolle eerste jaar waarin zij Microsoft haar Xbox One launch konden counteren door precies het tegenovergestelde te doen. Dit heeft voor veel vertrouwen gezorgd in het bedrijf wat eigenlijk nog de gehele generatie gaat duren. Vandaag heeft Sony bekend gemaakt dat de PlayStation 4 maar liefst 40 miljoen keer is verkocht. Dit is natuurlijk al een gigantisch nummer en we moeten er rekening mee houden dat er zeker nog een kleinere versie van de console aankomt. Misschien dat er zelfs nog een betere versie van de PlayStation 4 komt welk nog krachtiger is.

PS4

Sony lijkt deze generatie dus niet meer kapot te kunnen met hun console. Over twee maanden komt voor het bedrijf een volgend groot moment, namelijk de E3. Daar geven bedrijven elk jaar persconferenties en kondigen ze allemaal nieuwe games aan. Vorig jaar kende veel mooie momenten voor fans van Sony. Een nieuwe Shenmue game, de langverwachte Final Fantasy VII remake. En dan hebben we het nog niet eens gehad over The Last Guardian. Dit jaar zou het zomaar kunnen dat Sony zich richt op de PlayStation VR en op de nieuwe betere console. Maar we kunnen ook stiekem hopen op nieuwe games zoals bijvoorbeeld Crash Bandicoot.

Hoe dan ook lijkt het Sony totaal niet tegen te zitten deze generatie. Heb jij al een PlayStation 4 thuis staan? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek