Playstation viert 10 jaar Playstation Store, check je mail!

Playstation Store

Playstation Store is alweer 10 jaartjes van de partij op de Playstation consoles. Dit moet natuurlijk gevierd worden en om dit te vieren stuurt Playstation jou via de mail wat leuke en interessante statistieken! Daarnaast krijg je in april 10 euro Playstation tegoed als je nu 50 euro besteed in de store.

Wil je weten wanneer je je precies hebt aangemeld op het Playstation Network? In welke top je staat met trofeeën? Wat jouw zeldzaamste trofee is? Hoeveel uren je in totaal online hebt gespeeld, en welke game het meest? Bekijk dan even je mailbox op het e-mailaccount waar je je Playstation Network account mee hebt gekoppeld.

Zo blijkt het dat ik maar liefst 250 uurtjes online heb gespeeld in alleen Call of Duty: Modern Warfare 2. Wat was Call of Duty nog leuk toen der tijd..

mw2

Ook leuk om terug te zien hoe veel trofeeën je hebt in vergelijking tot ander spelers.

trophy

Op dit moment is er ook een flinke sale aan de gang in de Playstation Store. Als je tijdens deze sale 50 euro besteed aan games zal je in april 10 euro terug krijgen van Sony, lief he?

Wat zijn jouw interessantste mijlpalen in de Playstation mail? Laat het weten in de comments!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek