PlayStation Vita krijgt meer knoppen

De PlayStation Vita heeft met zijn release vele beloftes gekregen. Sommige daarvan kwamen uit, anderen kwamen weer niet uit. Het apparaat van Sony zou ook geschikt worden gemaakt voor Remote-Play. Waarmee je PlayStation 4 games kon spelen op de PlayStation Vita. Dit kan al sinds het begin, ware het niet dat je altijd een paar knoppen miste.

Maar dat hoeft niet lang meer te duren als we de volgende afbeeldingen mogen geloven. De 2000 serie van de Vita heeft al eerder een accessoire gehad waarmee de L2 en de R2 konden worden toegevoegd maar het lijkt nu ook de beurt aan de 1000 serie dat deze knoppen erbij gaan komen. Deze hoesjes worden niet gemaakt door Sony zelf maar door een externe partij, een beetje zoals in de tijd van de PlayStation Portable heel veel fabrikanten eigen memory stickjes maakte voor het apparaatje. Wanneer de Vita in dit hoesje zit wordt wanneer je op de L2 of R2 toets drukt met een rubbertje tegen het touchpad geslagen wat het allemaal dus mogelijk maakt.

Het enige dat nog mist voor de PlayStation Vita is dus het gebrek aan L3 en R3 knoppen. De PlayStation Vita heeft nooit gehad dat de sticks ingedrukt konden worden. Maar het is al een hele vooruitgang voor Remote Play wanneer de R2 en L2 knoppen worden toegevoegd. Wanneer dit speeltje uitkomt en hoe duur hij gaat worden is nog niet bekend. Wel zijn er gelekte afbeeldingen welke laten zien hoe het hoesje eruit ziet:

PlayStation Vita

Het is dus even allemaal afwachten hoe makkelijk het gaat zijn voor mensen over de gehele wereld om dit product te kopen voor hun PlayStation Vita. Wanneer er meer nieuws is over dit product kun je het lezen bij ons!

Zou jij zo’n hoesje halen voor de PlayStation Vita en gebruik je vaak Remote Play? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek