Playstation VR blijvend in prijs verlaagd

playstation VR

Vandaag heeft Sony Interactive Entertainment aangekondigd dat de Playstation VR vanaf vandaag standaard in prijs is verlaagd met maar liefst €100,-. De headset inclusief camera en VR Worlds is nu nog toegankelijker geworden.

Afgelopen feestdagen zagen we al een hoop acties voorbij komen omtrent de Virtual Reality bril van Playstation. Op moment van schrijven zijn er zo’n 300 Playstation VR games en ervaringen verkrijgbaar waardoor jij jouw horizon dankzij deze headset nog meer zult verbreden.

Voor de prijs van €299,- krijg je de Playstation VR bril, de Playstation Camera en een downloadcode voor VR Worlds. Indien je na een paar uurtjes klaar bent met Worlds is het tijd om de wereld van VR te verkennen met grote titels waaronder Moss, Skyrim VR, Resident Evil 7, Bravo Team, The Inpatient en nog vele andere.

De Playstation VR wereld wordt met de dag groter. De bibliotheek met VR belevingen wordt uitgebreid met nieuwe games maar ook updates voor bestaande games. Zo is er vanaf vandaag een gratis update verkrijgbaar voor WipeOut Omega Collection. Dit maakt het mogelijk om deze snelle racegame in VR te spelen.

E3 2018 staat ook weer om de hoek. Dit betekend dat we over enkele maanden nog meer VR titels voorbij zien komen die dit jaar, of volgend jaar gaan verschijnen voor de VR bril van Sony. Heb jij al een PSVR in huis, of was jij aan het wachten op deze prijsverlaging? Of wacht je tot er iets leuks wordt aangekondigd tijdens Sony’s E3 persconferentie? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek