Playstation VR gloednieuwe Experience!

Playstation VR

Playstation kondigde middels van een trailer aan nieuwe ervaringen uit te brengen voor de Playstation VR bezitters.

In de trailer laat Playstation diverse mooie beelden zien van diverse ervaringen die hun opwachting maken. Met deze toevoeging kan je een tal van werelden ontdekken en ervaringen op doen die ofwel niet binnen hand bereik liggen of sterker nog geheel fictief zijn.

Zo wordt je in First life en in Shark Islandd meegenomen onder water voor een bezoek aan de mooie en gevaarlijke dieptes van de oceaan. Met Martian VR Experience breng je virtueel een bezoek aan Mars. Apollo 11 stuurt je ook de ruimte in. Met Chernobyl ga je op bezoek naar de verlaten en vervuilde gebied in Rusland waar ooit een krachtige kerncentrale stond en het bloeide van leven. Everest VR laat je de mooie beklimming en de uitzicht op een van moeilijkst beklimbare bergen op de wereld.

Invasion zal je doen deinzen voor een eventuele Alien invasie. Virry VR ga je lekker op safari en kan je op een nog veiligere manier de wilde dieren van Afrika bekijken vanuit je luie stoel.
Perfect stuurt je heerlijk op vakantie naar een drietal mooie vakantie bestemmingen.

Honderden uren aan nieuwe content wordt aan Playstation VR Experience toegevoegd. Van bovengenoemde tot aan sporten en muziek. Dus mocht je uitgespeeld zijn op de VR dan kan je nu rustig achter overleunen en genieten van alle video content in de Playstation VR Experience.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek