PlayStation VR wordt niet geprijst om er winst op te maken

Virtual Reality is het volgende grote binnen de industrie, daar waar 3D en de resolutie oorlog voor gingen. Sony doet ook hier aan mee met hun eigen product genaamd PlayStation VR. Er is niet veel over dit apparaat nog bekend behalve een aantal games die er voor dit apparaat komen maar wel weten we dat PlayStation VR gunstig geprijsd gaat worden.

playstation-vr-project-morpheus

Dit zegt althans Shuhei Yoshida tijdens een interview. Sony zou volgens zijn zeggen niet van plan zijn winst te maken met de prijs van PlayStation VR. Ook is Shuhei Yoshida ervan overtuigd dat van alle VR consoles de PlayStation VR het meeste voelt als een apparaat dat klaar is voor gebruik in de woonkamer. Natuurlijk is het niet vreemd dat iemand binnen Sony een product aanprijst van het Japanse bedrijf zelf maar Sony heeft tijdens haar Paris Game Week wel laten zien dat zij het platform met de launch van dit product goed willen supporten. Tijdens dit evenement is bijvoorbeeld aangekondigd dat er een versie van de game Until Dawn gaat uitkomen voor PlayStation VR en ook is er tijdens dit evenement aangekondigd dat het goed ontvangen Driveclub gaat verschijnen voor dit apparaat. Als klap op de vuurpijl werd toen ook nog eens aangekondigd dat het populaire vechtspel Tekken 7 naar dit nieuwste apparaat van Sony gaat komen.

Het lijkt er dus op dat Sony dit apparaat goed de markt in wilt sturen met genoeg games om consumenten dit product te laten halen en een prijs die aantrekkelijk is om in te stappen voor de gewone consument die al een PlayStation 4 console hebben staan van de Japanse gigant welke deze console generatie lijdt. Welke prijs PlayStation VR gaat ontvangen blijft dus nog even een geheim welk alleen Sony weet maar de aankomende tijd komt er zeker meer nieuws uit voor dit apparaat.

Wat vindt jij een goeie prijs voor PlayStation VR en zou jij dit apparaat halen? Laat het ons weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek