Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

Playstation VR wordt niet tegen verlies verkocht

playstation vr verlies

Sony wil benadrukken dat de Playstation VR niet tegen verlies wordt verkocht. Shawn Layden, chairman van Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, beweert dat de VR console geld op gaat brengen. Verdere uitleg werd niet gegeven. Dit soort commentaar werd al eerder in maart door Adam Boyes gemaakt. Sony maakt hun verliezen vaak goed met de verkoop van software. Deze keer gaat het anders.

Hardware wordt meestal tegen verlies verkocht. Die verliezen worden dan weer goed gemaakt door de verkoop van software en andere producten. Dat zal deze keer niet het geval zijn. Alleen al met de verkoop van de VR zelf zal winst worden gemaakt. Dit zou komen door dat Sony al lang in de mark voor consumer electronics zit. Daarom heeft het bedrijf de mogelijkheden om onderdelen van hoge kwaliteit op te kopen. Sinds de Playstation 4 is elk apparaat tegen winst verkocht.

PLaystation VR verlies

De Playstation VR zag haar launch in oktober. Deze werd voor 400 dollar verkocht. Voor 500 dollar konden spelers een bundel met een PS4 camera aanschaffen. Deze camera is nodig om het apparaat met de PS4 te kunnen gebruiken. De bundel bevatte nog wat andere accesories. De voorspelling is dat de VR rond de 1.6 miljoen exemplaren wereldwijd gaat verkopen voor het einde van het jaar. Die cijfers komen van een analyst firm.

De VR werd door velen nog niet aangeraden. Het apparaat lijkt enkele problemen te ondervinden. De Playstation VR is een van de goedkopere virtual reality apparaten op de markt. Het lijkt dan ook weer een kwestie van “je krijgt waar je voor betaalt” te zijn. Vooral de resolutie van de Playstation headset lijkt enkele verbeteringen te kunnen gebruiken. Het grootste probleem lijkt misselijkheid te zijn. De headset kan dit bij sommige mensen een soort motion sickness veroorzaken. Dit verschilt natuurlijk per persoon en hoeft niet bij iedereen voor te komen. Een goede tracking zonder te veel vertraging, iets wat de Playstation VR wel bezit, lijkt dit te voorkomen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek