Pokémon Direct brengt groot nieuws op vrijdag

pokémon direct

Aankomende vrijdag zal er een speciale Nintendo Direct worden gehouden met Pokémon als thema. Dit heeft alles te maken met het twintig jarige bestaan van Pokémon. Zorg dat je het evenement volgt, er zullen namelijk grootse dingen onthuld worden tijdens dit evenement. Wellicht iets meer informatie over Pokémon GO, een release datum? Wij bidden!

Aanstaande vrijdag, 26 februari om 16:00 zal het evenement te volgen zijn via het Twitch kanaal van Nintendo, of gewoon via de Nintendo Direct website. Tijdens dit evenement zal het laatste nieuws omtrent aankomende Pokémon games naar buiten komen. Iedereen wacht natuurlijk heel ongeduldig op Pokémon Go, waar tot nu toe nog niet heel veel informatie over werd losgelaten, maar als er één moment is waarop ze een bom van informatie omtrent dit spel zouden moeten vrijgeven is het wel aanstaande vrijdag, dichtbij het 20 jarige bestaan van dit geweldige wereldje van entertainment!

een dag later, op 27 februari zal je opnieuw voor de moeilijkste keuze van je leven komen te staan wanneer Pokémon Yellow, Blue en Red terugkeren in de Nintendo eShop voor 3DS. De game is precies zoals vroeger, alleen maakt het nu gebruik van moderne communicatie waardoor je net als bij de huidige Pokémon games voor de 3DS gewoon met elkaar kunt vechten en ruilen (zonder link-cable). Ga jij voor Charmander, Squirtle, Bulbasaur, of kies je toch voor de oude vertrouwde Pikachu in de Yellow versie?

Heb je nog geen 3DS, maar wil je er wel eentje, om deze games en de nieuwe te gaan spelen? Dan is er goed nieuws voor jou. Ook op 27 februari verschijnen de volgende 2DS bundels:

Gotta catch'em all

Zorg dat je klaar zit aankomende vrijdag om 16:00! Mocht je dit niet halen dan zullen wij er voor zorgen dat een samenvatting van de hoogtepunten op de website verschijnt nadat het evenement is afgelopen. Gotta catch’em all!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek