SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Pokemon Direct van Nintendo vandaag te zien om 16:00

Uit het niets komt Nintendo met grote nieuws. Gisteren onthulde Nintendo een Pokemon Direct thema en dat zal vandaag om 16:00 gaan plaatsvinden.

Het event zal z’on 8 minuten duren dus echt gespannen zullen we niet zijn. Er gaan geruchten over een aantal games voor de mobiel, die in ontwikkeling zijn, die misschien wel een onderdeel kunnen zijn van dit evenement. Maar met de E3 in aantocht over een aantal dagen kan het misschien wel zo zijn, dat ze met groot nieuws komen. Nieuws waar ze tijdens de E3 meer informatie over zullen gaan verschaffen. Wij hopen stiekem weer op een sterke en goede Pokemon game voor de Switch. Met de mogelijkheden die we met de Switch al hebben ondervonden, zou het een zeer welkome verrassing zijn.

Maar voor dat zover is gaan we zo meteen maar eerst is kijken naar Pokemon Direct. Willen jullie het ook live zien, klik dan hier!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan.
Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.
Naast gamen en esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

Dit vind je misschien ook leuk...

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk