SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Pokemon Generations aangekondigd, bekijk de teaser

Pokemon Generations Series

The Pokemon Company heeft gisteren aangekondigd dat er een splinternieuwe geanimeerde Pokemon serie gaat komen. Deze serie zal lopen onder de naam Pokemon Generations. De eerste twee afleveringen zullen deze week vrijdag live gaan op het Pokemon YouTube kanaal.

Er zullen 18 afleveringen van de show gaan komen, de serie is dus niet erg lang. Ook zal elke aflevering maar een tijdsduur hebben van drie tot vijf minuten. Het wordt helaas dus wel een korte serie. Terwijl de debuut episode nog maar een paar dagen op zich laat wachten, kun je hier beneden al een piekje nemen!

De serie is erg te vergelijken met de Pokemon Origins serie, die voor veel fans adembenemend was! Origins had wel langere episodes.

“Pokemon Generations looks back at each generation of the Pokemon video game series, diving into the stories of the games more deeply and getting to know characters and Pokemon better. Visit each region, from Kanto to Kalos, to relive the world of Pokemon like never before!”

Ook is er al genoeg concept art te zien, die je zo hier beneden kunt bekijken. 2016 markeerde de twintigste verjaardag van Pokemon, het was dus al een groots jaar voor iedereen die werkt of gewerkt heeft aan Pokemon. Alsof dat nog niet genoeg was kwam in juli ook nog eens Pokemon Go uit voor op de telefoon. Ook zit Pokemon Sun & Moon er alweer aan te komen, jeetje wat een jaar voor onze kleurrijke beestjes!

 

Lijkt de serie jou erg tof? Mis hem dan zeker niet! Vrijdag 16 september komen de eerste twee afleveringen van deze short series online te staan!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO’s is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Pascal

    Pokemon Origins vond ik geweldig! De trailer in dit artikel beloofd ook wel wat moet ik zeggen. Het is echter wel een gemiste kans dat ze de afleveringen zo kort maken… Denk dat er echt wel public is voor een 2de lopende serie naast het originele.

    • Mee eens, de afleveringen lijken me erg kort!

  • Pascal

    Eerste 2 afleveringen gezien en ben beetje teleurgesteld… Pikachu heeft een raar hoofd.. 😐 en ze zijn echt veel te kort..

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk