Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  1 week ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Pokemon Go bug maakt spel moeilijker

Pokemon Go bug

Spelers die recent Pokemon Go hebben gespeeld en het idee kregen dat zelfs de laagste level Pokemon moeilijker zijn om te vangen zijn niet gek aan het worden. Niantic heeft namelijk bevestigd dat de verhoogde moeilijkheidsgraad door een bug komt. In een tweet legde Niantic uit dat een nieuwe bug er voor zorgt dat de throw accuracy wordt aangetast. 

Ook de kans op wegrennen van een Pokemon is door de bug groter geworden. Daarnaast worden sommige XP bonus points niet meer uitgekeerd. De gigant achter de populaire mobile game beweert bezig te zijn met een fix. Dit nieuws komt voor enkelen onverwacht aangezien veel spelers het idee hadden dat Niantic de moeilijkheidsgraad met opzet had verhoogd. De nieuwe update zorgde voor veel ophef aangezien de tracking feature werd verwijderd. Deze werkte vanaf release al niet goed. Recent werden ook Third-party sites als PokeVision verwijderd. Zonder een tracking feature wordt het vinden en vangen van bepaalde Pokemon een zware klus. Veel mensen lijken het spel dan ook al zat te zijn.

Niantic heeft verklaard dat de kapotte tracking feature werd verwijderd om het onderliggende ontwerp te verbeteren. De Third-party sites werden geblokkeerd omdat deze veel server resources in beslag namen. Deze heeft Niantic nodig om de game stabiel te houden, te releasen in andere landen en om nieuwe features te ontwikkelen. Niantic heeft ook recent de legendary Pokemon die sommige spelers hadden weten te vangen verwijderd.  Deze hoorden namelijk niet in het spel voor te komen. Met oog op behouden van de eerlijkheid van de game heeft Niantic deze Pokemon weggehaald.

Pokemon Go bug

Niantic liet door middel van deze afbeelding en een blog post blijken dat door het blokkeren van de Third-party sites inderdaad een hoop resources vrijkwamen. Daarnaast was het moeilijk voor developers die met dit soort problemen bezig waren om zich te concentreren op het ontwikkelen van nieuwe features. Toch blijft er veel ophef. Zo zijn er petities gestart voor het terug brengen van PokeVision en eisen sommige spelers een teruggave van het geld dat zij hebben uitgegeven aan Pokemon Go omdat de game volgens hen nu niet meer speelbaar is.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Helldon
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Azari
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum