Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 uur ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 dag ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  3 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  3 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  5 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  5 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  6 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  1 week ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Pokemon Go Dev al bezig met nieuwe projecten

Pokemon Go dev nieuwe projecten

Met het succes van Pokemon Go, de game bracht zo’n 440 miljoen op, is het niet moeilijk te geloven dat we soortgelijke games zullen zien. Niantic CEO John Hanke vertelde Game Informer in het October issue dat hij andere developers welkom heet en zelfs werkt aan een paar andere projecten die zullen bouwen op hetzelfde Niantic platform. De eerste game op dit platform was natuurlijk Ingress.

Het is altijd al het doel van Niantic geweest om een strategie te bouwen waarin een platform onder een game wordt ontworpen. Zo kunnen andere games dan weer van dat platform opgebouwd worden. Ingress maakte ook al gbruik van langmarks. Pokemon Go gebruikt veel ingormatie die is verzameld door Ingress. Zo zou Pokemon Go dus ook weer een basis kunnen vormen voor een volgende game. Het Niantic platform word dan ook genoemd als een groot deel van de lange termijn visie. Sommige projecten op dit platform zitten in hun vroege stages.

Pokemon Go dev nieuwe projecten

Hanke verwacht dan ook dat andere games en developers gebruik zullen maken van locatie gebaseerde games en augmented reality. Volgens Hanke is dit een gezonde ontwikkeling omdat er genoeg ruimte is voor meerdere succesvolle games in deze categorie. Het is een vers en nieuw gebied voor game ontwerpers en uitgevers om te verkennen. Daar zou dan ook geheel nieuwe gameplay uit voort kunnen komen. Er is veel plek voor innovatie. Hanke verklaart dan ook dat hij het een positieve stap vindt. Het is mooi wanneer er games uitkomen die mensen motiveren om naar buiten te gaan en een beetje te bewegen. Daarnaast zullen mensen nieuwe plekken ontdekken en meer interactie met andere mensen hebben.

Hanke verklaarde ook nog dat Niantic bezig is met innovaties en nieuwe features binnen Pokemon Go. Eentje daarvan is het onlangs aangekondigde Buddy systeem. Spelers kunnen hiermee een Pokemon kiezen die naast hun trainer zal verschijnen op het profile screen. De feature zal ook beloningen en bonussen geven.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek

Recent online

Profielfoto van Helldon
Profielfoto van Darkness
Profielfoto van Peter Ernster
Profielfoto van Azari
Profielfoto van remcob93
Profielfoto van owning
Profielfoto van Rowdreas
Profielfoto van Milkybum