Jouw Pokémon GO ervaring?

Pokémon GO

Ookal is Pokémon GO nog niet officieel uitgekomen in ons kleine landje, ik ben er van overtuigd dat velen van jullie de APK gewoon al lekker gedownload hebben. In deze post kunnen jullie wat leuke video’s bekijken over de game en jullie ervaring delen!

Veel gamers, hypekiddo’s en anderen zijn nu buiten rond aan het rennen om Pokémon te vangen met de nieuwe app. Velen zoeken de beestjes op in bossen, langs meren of vijvers, op stranden en noem het maar op! Eén van de grotere ideeën achter deze game was dus ook om mensen de deur uit te krijgen en eens wat van de wereld te bekijken. Het lijkt erop dat de game ook officieel snel al in Europa zal verschijnen.

Pokéstops en dergelijken zijn te vinden op daadwerkelijke locaties in de open wereld. In mijn buurt is er bijvoorbeeld een standbeeld van Maria, en hier is dan ook een Pokéstop met afbeelding en alles erop en eraan. De game heeft nog veel fouten maar velen hebben er al een hele boel lol aan of aan gehad. De game heeft al aardig wat functies en zal hopelijk met de tijd verdere uitbreidingen krijgen zodat mensen nog lang kunnen genieten van de frisse lucht!

Je hoort zo her en der ook grappig nieuws over de game, zoals Australiërs die met een massaal aantal mensen in een politiebureau Pokémon willen zoeken. Nu komt natuurlijk de vraag, hoe ver ben jij al gegaan om een Pokémon te vangen? Ben jij al de buitenwereld op gaan zoeken vanuit jouw naar-Doritos-stinkende mancave om daadwerkelijk de game te proberen? Wij willen graag weten wat jullie ervaringen met de game tot nu toe zijn.

Laat dus in de comments hier beneden jouw grappige moment of juist enthousiast moment achter. Welke Pokémon heb jij daadwerkelijk al gevangen op de game? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek