SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Jouw Pokémon GO ervaring?

Pokémon GO

Ookal is Pokémon GO nog niet officieel uitgekomen in ons kleine landje, ik ben er van overtuigd dat velen van jullie de APK gewoon al lekker gedownload hebben. In deze post kunnen jullie wat leuke video’s bekijken over de game en jullie ervaring delen!

Veel gamers, hypekiddo’s en anderen zijn nu buiten rond aan het rennen om Pokémon te vangen met de nieuwe app. Velen zoeken de beestjes op in bossen, langs meren of vijvers, op stranden en noem het maar op! Eén van de grotere ideeën achter deze game was dus ook om mensen de deur uit te krijgen en eens wat van de wereld te bekijken. Het lijkt erop dat de game ook officieel snel al in Europa zal verschijnen.

Pokéstops en dergelijken zijn te vinden op daadwerkelijke locaties in de open wereld. In mijn buurt is er bijvoorbeeld een standbeeld van Maria, en hier is dan ook een Pokéstop met afbeelding en alles erop en eraan. De game heeft nog veel fouten maar velen hebben er al een hele boel lol aan of aan gehad. De game heeft al aardig wat functies en zal hopelijk met de tijd verdere uitbreidingen krijgen zodat mensen nog lang kunnen genieten van de frisse lucht!

Je hoort zo her en der ook grappig nieuws over de game, zoals Australiërs die met een massaal aantal mensen in een politiebureau Pokémon willen zoeken. Nu komt natuurlijk de vraag, hoe ver ben jij al gegaan om een Pokémon te vangen? Ben jij al de buitenwereld op gaan zoeken vanuit jouw naar-Doritos-stinkende mancave om daadwerkelijk de game te proberen? Wij willen graag weten wat jullie ervaringen met de game tot nu toe zijn.

Laat dus in de comments hier beneden jouw grappige moment of juist enthousiast moment achter. Welke Pokémon heb jij daadwerkelijk al gevangen op de game? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaring!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO’s is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Kajligator

  Ik, een groot fan van Pokémon ben teleur gesteld in Pokémon Go, als je eenmaal door de server issues heen bent dan is het zoeken naar Pokémons best leuk. De server problemen is best logisch aangezien er veel meer mensen de game spelen dan verwacht. Pokémon Go in een klein dorp is echt super saai, al de Pokéstops zijn te ver weg om ff langs te gaan. Omdat ik nu vakantie heb kom ik ook niet zo snel in de grotere steden. Als ik eerlijk ben had ik meer verwacht van dit spel, ik wil echt vechten tegen Pokémons en niet als een idioot op mijn scherm tikken en met augmented reality de omgeving scannen.
  In het kort: Idee is leuk, moet alleen veel beter uit gewerkt worden om het leuk te houden. Ik hoop dat ze dit in de toekomst gaat verbeteren desnoods tegen betaling.

  • mee eens, de game moet uiteindelijk veel meer content krijgen en de opties om daadwerkelijk de Pokémon op meerdere manieren te gebruiken (vechten, petten etc.).

  • Pascal

   Als ik het goed begrijp kan je dus niet met je pokemon vechten :O Dat is wel stom…
   Ik heb helaas nog geen ervaring met de game, maar ga hem nu proberen te installeren. Kan stiekem niet wachten!!

   • well, je hebt gyms, maar het is unbalanced as hell

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk