Pokémon Go heeft een nieuwe update

pokemon go

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Pokémon Go. De update voegt een aantal nieuwe features toe en bevat daarnaast bug fixes. 


Op de Twitterpagina van Pokémon Go is bekendgemaakt dat er een nieuwe update beschikbaar is voor de app. De update is niet groot en bestaat voornamelijk uit verbeteringen van de gameplay en bug fixes. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om te zoeken naar de aanvallen van je Pokémon in plaats van alleen op naam. Om een aanval op te zoeken, moet je een @ gebruiken. Daarnaast kun je nu zien hoeveel potentiële deelnemers er zijn voor een Raid voordat je je Raid pass gebruikt. De rest van de update bestaat uit bug fixes. De update is op dit moment te downloaden voor Android en iOS.

Patch Notes (Bron)

  • Added the ability for Trainers to spin the Photo Disc at a Gym using the Pokémon GO Plus accessory.
  • Added the ability to view the number of Trainers entered, and preparing, for a Raid Battle before using a Raid Pass.
  • Improved Pokémon Collection screen search functionality by allowing Trainers to search through their Pokémon’s moves using the @ character.
  • Resolved a bug which caused the Raid Boss to always break free from the last Premier Ball.
  • Resolved a bug that prevented Trainers from seeing they’d received double XP from Raid Battles when using a Lucky Egg.
  • Various bug fixes.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek