Pokemon Go: Hiroshima, Holocaust museum support weg

Pokemon Go support

Na verschillende requests heeft Niantic Labs de Pokestops en Pokemon wezens in Pokemon Go bij het Hiroshima bomb memorial in Japan en het Holocaust Museum in Washington, D.C. weggehaald. Niantic reageerde zo’n 6 uur voordat er een ceremonie zou worden gehouden op de verzoeken. De plek wordt als heilig gezien. Het is de bedoeling dat daar wordt gebeden voor de slachtoffers van de atoom bom.

Geen plek om op zoek te gaan naar de eigenaardige wezentjes in de populaire app Pokemon Go. Hiroshima city official Tastuya Sumida verklaarde dat mensen bezorgd waren over de aanwezigheid van de Pokemon en of deze op tijd weg zouden zijn. Er zou namelijk een herdenking van de slachtoffers van de 2e wereld oorlog plaatsvinden. De Pokemon zijn daarnaast ook verwijderd uit het Holocaust Museum in Washington. Deze verzoeken werden echter sinds juli al ingediend.

Pokemon go support

Een misschien triest foutje was de aanwezigheid van Koffing, de giftige gas Pokemon, in het Holocaust Museum. Naast het Helena Rubinstein Auditorium zelfs. Daar zit een theater dat het verhaal van de joden die de gaskamers overleefden naspeelt. The Pokemon Company personeel lid J.C. Smith verklaarde tegen het eind van juli dat er aan nieuwe features werden gewerkt. De bedoeling is dat de nieuwe features de fans zullen aanspreken maar tegelijk ook respect tonen voor privé terreinen en andere instituties. Er is al een optie waarmee mensen het verwijderen van een Pokestop of Gym kunnen verzoeken.

Niantic Labs bracht gisteren ook al een nieuwe update uit. De patch notes zijn bekend gemaakt

Pokemon Go August 8 Patch Notes:

  • Added a dialog to remind Trainers that they should not play while traveling above a certain speed. Trainers must confirm they are not driving in order to continue playing.
  • Made improvements to the accuracy of a curveball throw
  • Fixed a bug that prevented ”Nice,” ”Great,” and “Excellent” Poké Ball throws from awarding the appropriate XP bonuses.
  • Fixed achievements showing incorrect Medal icons.
  • Enabled the ability for Trainers to change their nickname one time. Please choose your new nickname wisely.
  • Resolved issues with the battery saver mode on iOS and re-enabled the feature.
  • Added visuals of Team Leaders Candela, Blanche, and Spark.
  • We’re currently testing a variation of the “Nearby Pokémon” feature with a subset of users. During this period you may see some variation in the nearby Pokémon UI.
  • Minor text fixes

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek