Pokémon Go Holiday event voegt meer starters toe

Pokémon Go holiday event

Het is sinds de kerst en tijdens nieuwjaar makkelijker om je Pokédex volledig in te vullen. Niantic maakt het namelijk makkelijker om starters te vangen en om de nieuwe baby Pokémon te ontvangen uit je eieren.

Vanaf 25 december tot en met 3 januari zal je iedere dag bij de eerste PokéStop die je tegenkomt een egg incubator met één use ontvangen. Daarnaast zullen alle eieren die je krijgt in deze periode een vergrote kans geven om één van de nieuwe baby Pokémon te hatchen waaronder Togepi en Pichu. De nieuwe baby Pokémon uit de Johto regio zijn op dit moment enkel te verkrijgen uit eieren.

Na 3 januari is het niet meer mogelijk om Pikachu met een kerstmuts te vangen. Gelukkig blijven alle gevangen pikachu’s met mutsje gewoon in je bezit. Pikachu zal je de komende dagen wat vaker tegenkomen aangezien ze wat langer rond blijven hangen dan gebruikelijk.

Meer starters tijdens het nieuwe jaar

Vanaf 30 december tot en met 8 januari zal je meer starters tegenkomen in het wild. Squirtle, Bulbasaur en Charmander zullen sneller hun koppie laten zien en ook de evoluties zal je sneller tegenkomen dan normaal. Als bonus op deze nieuwjaarsactie zullen alle lure modules in plaats van 30 minuten, 60 minuten actief blijven.

Pokémon Go bundels

Tijdens de feestdagen zal je ook speciale bundels binnen de shop van Pokémon Go kunnen aanschaffen.

  • Voor 250 muntjes krijg je 10 Great balls en 2 egg incubators
  • voor 550 muntjes krijg je 20 Great balls, 2 x incense en 4 egg incubators
  • voor 1500 muntjes krijg je 20 Ultra Balls, 25x incense en 6 egg incubators

Ga jij de game nu weer opnieuw opstarten, of ben je net als het merendeel al helemaal klaar met de smartphone game? Wij gaan in ieder geval met champagne en smartphone in de hand het nieuwe jaar in! 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek