Pokemon Go is uit, maar nog niet in Nederland

Pokemon Go

Pokemon Go is onlangs al verschenen in sommige regio’s. Tot nu toe is de AR Pokemon game voor je smartphone gratis te downloaden in Australië en Nieuw Zeeland. In deze landen verscheen ook voor het eerst de Beta, dus waarschijnlijk is Azië aan de beurt voordat we in het westen aan de slag mogen met Pokemon Go.

In eerdere artikelen heb je al een hele hoop informatie kunnen lezen omtrent Pokemon Go. De game zal geheel free-to-play gespeeld kunnen worden, maar heeft ook microtransacties. Met deze microtransacties kan je verschillende Poke-balls en luring models kopen. Door openbare ruimtes te bezoeken zoals monumenten of bibliotheken krijg je ook nieuwe Poke-balls. Daarnaast heeft de game een soort premium versie met een armbandje van 35 euro die je koppelt met je telefoon. Zodra er een Pokemon in de buurt is, gaat het bandje trillen en moet je dus je telefoon pakken om de Pokemon te vangen!

Android eigenaren kunnen stiekem al beginnen

Heb jij een android telefoon? Dan kan jij Pokemon Go al spelen! Helaas kan je de game nog niet downloaden in de Play Store, maar door op Google te zoeken naar de ‘APK’ van Pokemon Go, kan je de game al installeren en spelen. Let er hierbij wel op dat de game nog niet helemaal geoptimaliseerd is voor jouw locatie en je dus een hoop problemen kunt verwachten tijdens het spelen van de game. Zorg er meteen voor dat je een powerbank op zak hebt, de app slurpt letterlijk binnen no-time je batterij leeg.

Heb jij Pokemon Go al uitgeprobeerd? Laat ons dan weten wat jouw bevindingen zijn tot nu toe.

Pokemon Go is onlangs verschenen, maar nog niet in Nederland. Zodra de game ook hier te krijgen is via de Play Store, of de AppStore houden wij je op de hoogte!

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek