Pokémon Go krijgt een Buddy system

Pokémon Go

Er gaan nieuwe “fun” features toegevoegd worden aan Pokémon Go. Daarnaast zal de game ook een Apple Watch versie krijgen later dit jaar. Dit werd allemaal uitgelegd tijdens Apple’s evenement in San Fransisco op 7 september.

Tijdens het evenement werd natuurlijk de nieuwe iPhone en Apple Watch onthuld. Maar daarnaast was ook de woordvoerder van Niantic aanwezig om iets te vertellen over Pokémon Go.

Pokémon Go op Apple Watch

Apple Watch gebruikers kunnen later in 2016 zien welke wilde Pokémon zij tegen komen, hoeveel kilometer ze hebben gelopen, Pokéstops gebruiken en eieren uit laten komen. Dit allemaal met je iPhone in je broekzak.

Buddy Pokémon Feature

Het zal binnenkort mogelijk worden om een van jouw favoriete Pokémon naast jouw zijde te hebben terwijl je over straat loopt. De Pokémon verschijnt dan in een portret naast de jouwe onderin jouw scherm. Hiermee speel je verschillende beloningen en kansen vrij tijdens het spelen.

Zo word je namelijk beloond met candy terwijl je loopt met je favoriete Pokémon. Later worden er meer bonussen bekend gemaakt die deze feature met zich mee brengt.

Pokémon Go

Dit was slechts een handvol interessante features waar Niantic op dit moment hard mee aan het werken is. Later worden er nóg meer features onthuld waarmee trainer in de toekomst mee aan de slag kunnen gaan in Pokémon Go.

De onlangs uitgestelde Pokémon Go Plus armband verschijnt vanaf 16 september.

De smartphone app is tot de dag van vandaag al meer dan 500 miljoen keer gedownload sinds de release afgelopen juni.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek