Pokemon Go krijgt limited event

pokemon go

De hype die ons allemaal naar buiten bracht afgelopen twee zomers gaat nog steeds met volle vaart door. Pokemon Go is nog niet uitgestorven en dat blijkt met de laatste “Global Catch Challenge” waar meer dan 3 miljard Pokemons zijn gevangen.

Pokemon Go krijgt dankij het succes van de wereldwijde missie een limited time event. Hierbij zijn er regio Pokemons te vangen die eerst niet mogelijk waren binnen bepaalde gebieden. Hierbij praten we dan over de bekende Farfetch’d en Kangaskhan.

Farfetch’d was voorheen eerst alleen exclusief voor Japan maar wordt met deze limited event beschikbaar gesteld voor de hele wereld terwijl Kangaskhan, die alleen beschikbaar is in Australië, nu ook vangbaar is voor oost Azië.

Wil jij een van deze Pokemons hebben, dan raad ik aan om ze snel te vangen. Het event loopt twee dagen lang, 27 en 28 November zijn zij vangbaar. Niantic heeft er ook voor gezorgd dat mensen meer speelplezier uit deze twee dagen gaan halen. Zo krijgt men Double XP en de mogelijkheid tot Lures te zetten van 6 uur lang.

Einde van Pokemon Go?

Dat lijkt me sterk, wel heeft ontwikkelaar Niantic gezegd dat zij bezig zijn met een nieuwe maar gelijksoortige game. Harry Potter: Wizards Unite zal ongeveer hetzelfde moeten zijn als Pokemon Go. Wel zal er altijd ondersteuning blijven voor de Pokemon game.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek