Pokémon Go krijgt nieuwe Pokémon, details 12 december

Pokémon Go

De tweede generatie Pokémon in Pokémon Go is al maanden lang een hot item. Hier en daar verschijnen steeds meer puzzelstukjes die erop wijzen dat er nieuwe beestjes gaan verschijnen nog voordat we het jaar 2017 in gaan.

Eigenlijk verklapte interne medewerkers van Starbucks de hele verassing door vertrouwelijke documenten alvast online te gooien terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. In dit document kondigt Pokémon GO een samenwerking aan met Starbucks. Een grote update gaat gepaard met deze aankondiging waarbij ze de release van nieuwe Pokémon vieren samen met de samenwerking tussen Starbucks en Niantic.

Alle trouwe Starbucks bezoekers onder ons hoeven echter geen lunchplannen te wijzigen of yoga lessen af te zeggen voor dit spannende nieuws. Het is namelijk zeer waarschijnlijk dat deze samenwerking tussen Niantic en Starbucks enkel in de Verenigde Staten verschillende bonussen met zich mee brengt. Zo zijn een hele boel Starbucks ketens omgetoverd tot een Gym of Pokéstop.

Vandaag kondigt Pokémon dan ook officieel aan dat er nieuwe beestjes aan komen:

Pokémon Go

Hier beneden de gelekte documenten:

Pokémon Go Starbucks

“The World of Pokémon GO is about to expand with new Pokémon and a new Starbucks beverage!”

Pokémon Go Starbucks

Nieuwe Pokémon en een nieuw drankje bij Starbucks dus.

Weg met dat ongedierte

Word jij ook zo gek van die Rattata’s en Pidgeys? Gelukkig komt Niantic Labs met een passende oplossing. Je kunt namelijk in een toekomstige update sneller je Pokémon transferen naar Professor Willow.

transfer pokemon go

Daarnaast zal er voor en tijdens een gym gevecht getoond worden welke type Pokémon er in de gym aanwezig zijn. Handig om Pokémon uit te kiezen die sterk zijn tegen het type dat in de gym zit dus. Alle Pokémon fans weten natuurlijk wel welk type Pokémon er in de gym zit, maar met de komst van nieuwe generatie Pokémon en afhakers van de franchise zullen velen niet weten welk type Pokémon een Zigzagoon is, toch?

Generatie 2 zal 100 nieuwe Pokémon beestjes introduceren in de AR game.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek