Pokemon Go krijgt nieuwe legendary

Pokemon Go Niantic Nintendo Dialga

Palkia mag misschien niet meer beschikbaar zijn in Pokemon Go, daarvoor komt een nieuwe legendary in de plaats. Pokemon Diamond mascotte Dialga zal Palkia’s plaats tijdelijk innemen.

Zoals de meeste legendary Pokemons in Pokemon Go zal je Dialga alleen kunnen verkrijgen door Raid Battles te doen. Zodra je met je party Dialga verslaat, zul je de mogelijkheid krijgen om deze te vangen. Je hebt echter niet altijd kans want je krijgt maar een handje vol Pokeballs.

Dialga is de enige Staal/Draak Pokemon in de series, dit maakt hem immuun voor een groot aantal types. Om Dialga het snelst te verslaan wordt aangeraden om vecht- en grond Pokemon mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan Machamp, Hariyama en Groundon. Dialga zal verschijnen in Pokemon Go vanaf 1 maart en zal tot 28 maart in Raid Battles blijven verschijnen. Een dikke maand de tijd om hem te vangen dus!

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek