Pokémon Go krijgt nieuwe Pokémon in december

halloween Pokémon Go

Het gerucht dat de derde generatie Pokémon naar de smartphone app zou komen blijkt waar te zijn! In december mogen trainers aan de slag met de derde generatie. Tijdens Halloween zal er een voorproefje aanwezig zijn zoals de gelekte afbeelding al deed vermoeden.

De gelekte afbeelding van eerder deze week sugereerde dat er een nieuwe generatie Pokémon werd toegevoegd aan de game. vermoedelijk tijdens het Halloween evenement aangezien een aantal Pokémon uit de Hoenn regio werden getoond in het nieuwe laadscherm. Daarnaast waren de audio files van alle Pokémon tot en met Deoxys al gevonden in de app.

De komst van Pokémon uit de Sapphire en Ruby game is bevestigd door Niantic tijdens hun Halloween event post. Tijdens het Halloween event die begint op 20 oktober mogen trainers al aan de slag met Sableye, Banette en een aantal andere Ghost-type Pokémon. De niet-Spokémon, haha, zullen vanaf december hun entree maken in de smartphone app.

Het Halloween event introduceert ook een nieuwe Pikachu, met outfit. Alweer. Zelf mag je ook verkleed gaan door een Mimikyu’s Disguise hoedje op te zetten. Candy beloningen voor het vangen, hatchen en transferen van Pokémon wordt verdubbeld. Je buddy zal daarnaast twee maal zo snel candy vinden dan oorspronkelijk.

De in-game shop heeft een aantal angstaanjagende aanbiedingen tijdens het event. Zo zullen er verschillende pakketten worden aangeboden met onder andere Raid Passes en Super Incubators.

Het Halloween event in Pokémon Go zal 20 oktober van start gaan en duurt tot 2 november. Welke nieuwe ghost-type ga jij toevoegen aan je collectie?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek