Pokemon Go krijgt waarschijnlijk shiny Pokemon

Pokemon Go red Gyarados

Uit een data mine leak gepresenteerd door Thesilphroad komen een aantal nieuwe features van Pokemon Go naar boven. Een van de genoemde features is het toevoegen van shiny Pokemon aan de game. Naast shiny Pokemon heeft Thesilphroad nog een aantal andere nieuwe features uit de data kunnen halen. Voor alle mogelijke features kun je terecht op hun website.

Pokemon Go lijkt soms een beetje vergeten te zijn, maar Niantic is nog volop bezig met het updaten van de game. Eerder werd al gemeld dat de volgende 100 Pokemon binnenkort beschikbaar zullen worden en het lijkt daar niet bij te blijven. Niantic gaat namelijk ook shiny Pokemon toevoegen aan het spel. Shiny Pokemon zijn zeldzame varianten die een ander kleurpatroon hebben. De kans om deze varianten tegen te komen op de handheld Pokemon games is zo klein, dat de meeste spelers er waarschijnlijk nooit een tegen zijn gekomen in een gewone playthrough. Of de mogelijkheid om shinies te spotten in Pokemon Go ook zo klein zal zijn is nog niet duidelijk.

Andere mogelijke nieuwe features

Naast de toevoeging van shiny Pokemon komt Thesilphroad met nog een lijstje van mogelijke nieuwe features. Hierbij wordt wel verteld dat niet duidelijk is wanneer deze features aan de game toegevoegd zullen worden. Enkele mogelijke nieuwe features zijn meer mogelijkheden om je avatar te customizen en dat gender voor de Pokemon wordt toegevoegd. Pokemon Go lijkt met elke nieuwe update steeds meer toe te voegen van de gameboy games. Dit zal voor veel Pokemon fans als muziek in de oren klinken!

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek