Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Pokemon Go nieuwe pokemon en kerst event

Pokemon go nieuwe gen 2

We dachten dat we de 12e nieuwe details zouden krijgen over eventuele nieuwe pokemon voor de inmiddels minder populaire app Pokemon Go. In plaats daarvan kregen we de nieuwe pokemon al gelijk. Togepi, Pichu en enkele andere werden aan de game toegevoegd. Het betreft enkel pokemon uit Gold en Silver.

De Pokemon zijn tot nu toe alleen beschikbaar uit eieren. Spelers zullen dus Pokestops af moeten gaan om eieren te verzamelen. Het gaat dus voornamelijk om baby pokemon. De volledige lijst is nog niet bekend gemaakt maar het lijkt te gaan om Pichu, Togepi, Smoochum, Igglybuff, Tyrogue, Magby, Elekid en Cleffa. Hoe groot de kans is op een van de nieuwe wezentjes is niet bekend. Niantic maakte wel bekend dat dit nog maar de eerste van de nieuwe Pokemon zijn. Er zullen in de komende maanden nog andere beestjes worden toegevoegd.

Pokemon Go gen 2 nieuwe

Naast de nieuwe pokemon die spelers nu kunnen verzamelen komt ook de kerst update. De kerst update voegt een pikachu met een hoedje toe. Niantic merkte op dat het niet lastig zal zijn om de speciale pikachu te vangen. Ze zullen namelijk in grote hoeveelheden opduiken tot het event eindigt. Dat zal op 29 december zijn.

Niantic product director Kei Kawai maakte een statement waarin hij uitdrukt enorm dankbaar te zijn voor de support die vanuit de Pokemon Go community is gekomen. Daarom is het dan ook een waar genot om te beginnen met het loslaten van nieuwe Pokemon die spelers nu uit eieren kunnen krijgen.

Naast de nieuwe Pokemon kreeg Pokemon Go onlangs een uitbreiding aan de nearby feature. Om voor een betere ervaring te zorgen, is er gewerkt aan tweaks voor de nearby feature en de manier waarop deze alleen werkt wanneer er PokeStops in de buurt zijn. De feedback die Niantic krijgt over de feature zal goed in de gaten worden gehouden. Aan de hand daarvan zullen meer tweaks komen indien het nodig is.

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek