Pokémon Go nieuws Ho-Oh en Celebi gevonden in de game code

pokemon go

Pokemon trainers over de hele wereld staan te popelen om legendarische Pokémons te vangen, uit het recente werk van een reddit dataminer kunnen we 2 nieuwe legendarische Pokémon binnenkort gaan toevoegen aan onze collectie.

Dataminers zijn weer druk aan het werk geweest om informatie te halen uit de code van Pokémon Go. Op de Pokémon Go Subreddit heeft Chrales laten weten dat hij op deze manier Celebi en Ho-oh heeft gevonden.
Dit betekent dat deze legendarische pokémon uit de tweede generatie waarschijnlijk binnenkort verkrijgbaar worden, hoewel hier nog niets officieel over bekendgemaakt is. Opvallend is hier dat er ook een Shiny-versie te zien is van Ho-oh. Over Lugia, de andere legendarische vogel uit Pokémon Gold en Silver, is nog niks gevonden.

Ook sluiten we hiermee het Halloween-evenement van Pokémon Go af. Tijdens dit evenement werden de eerste pokémon uit generatie drie uitgebracht. Ook is Suicune niet langer te vangen in Europa, maar is deze vervangen door Raikou, de laatste van de drie legendarische honden in de rotatie.

Ben jij nog druk bezig met het vangen en het verzadigen van je compulsieve verzamelingsdrang? zorg er in ieder geval voor dat je goed voorbereid bent en genoeg items in huis hebt als Ho-oh en Celebi beschikbaar zijn.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek