Pokemon Go heeft nog enkele geheimen

Pokemon Go geheimen

Niantic CEO John Hanke sprak over het feit dat de populaire app, Pokemon Go, enkele geheimen verbergt. Dat werd bekend in een interview met GamesRadar. Daarbij kwam de opmerking dat de app altijd geheimen zal hebben. Deze worden namelijk continu toegevoegd. 

Zo zou er nu eentje in zitten die tot op de dag van vandaag niet ontdekt is. Of dat in de aankomende weken zal veranderen moeten we nog zien. Die vraag houdt Hanke namelijk wel bezig. Hanke wou echter niets loslaten en bleef een gesloten boek. Zo is niet duidelijk of het geheim in kwestie in de halloween update is toegevoegd. Hanke weigerde om hints of aanwijzingen te geven.

Pokemon Go geheimen

Pokemon Go kreeg deze week ook een update. De update voegt een daily catch bonus toe. Je zult elke dag bij het vangen van je eerste pokemon een bonus ontvangen. Op de zevende dag wordt deze bonus groter. Het gaat vooral om extra stardust en exp. Spelers waren er snel bij en ontdekten meer dan 100 nieuwe pokemon door datamining. Of Hanke op de nieuwe pokemon doelt is niet duidelijk. Naast de nieuwe pokemon werd echter ontdekt dat deze op dat moment nog geen moves bezitten. De pokemon zitten dus in de game, maar het zal waarschijnlijk nog even duren voordat je deze kunt vangen. Inmiddels zijn er wel nieuwe moves toegevoegd (86 stuks om precies te zijn). Het zou natuurlijk ook om Mew of Ditto kunnen gaan. Transform is namelijk een van de nieuwe moves. Deze move kennen we allemaal van Ditto. Mew kan de move echter ook leren. Ditto is tot op dit moment afwezig geweest in de game. Datamining bevestigde dat Mew, en Ditto, wel in de game ziten. De legendarische pokemon valt echter onder een unieke “mythical” class.

Op dit moment is er nog een event gaande waarin spelers meer pokemon zullen vinden. Daarnaast zullen PokeStops meer items geven. De Pokemon Go event blijft door gaan tot 11 november.

 

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek