Pokemon Go nu beschikbaar in Nederland

pokemon go

Het heeft even geduurd, de vroege vogels zijn al eerder aan de slag gegaan door Pokemon Go te downloaden via een Apple ID uit een ander beschikbaar land, of de apk voor Android natuurlijk. 

Het lange wachten is voorbij, vanaf nu kan jij dus ook Pokemon Go download vanuit de Google PlayStore, of de Appstore voor iPhone gebruikers.

Waarom de Nederlandse versie downloaden als je al een hebt geïnstalleerd?

Het antwoord hierop is heel simpel: Makkelijker om up te daten. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan staat opgeslagen op het account die je hebt gelinkt met Pokemon Go, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je dacht dat nu opnieuw moest beginnen.

Het andere voordeel wat je uit de Nederlandse versie haalt is dat je nu makkelijker items uit de shop kunt kopen (als je dit van plan was). Wilde je aankopen doen met een ander Apple ID dan waarmee je de app installeerde was dit niet mogelijk.

Het is nu alleen nog maar wachten tot Pokemon Go Plus beschikbaar komt. Deze zal als eerst verschijnen voor iOS en later ook voor Android.

Wij wensen alle trainers veel succes met Pokemon meester worden. Laat ons vooral even weten hier beneden hoe jouw Pokemon Go ervaring tot nu toe zijn geweest!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek