Pokémon Go Paas-event begint vandaag, dubbel XP!

Pokémon Go

Trainers! Het Pokémon Go Paas-event zal vanavond om 22:00 van start gaan en zal gedurende week tot en met 20 april 22:00 actief zijn. Tijdens het evenement zul je onder andere mogen profiteren van dubbel XP, maar nog veel meer natuurlijk!

Pasen heeft natuurlijk alles te maken met eitjes zoeken. Alhoewel het eitjes zoeken niet zo’n moeilijke klus is in Pokémon Go, gaat het meer om wat er uit de eitjes tevoorschijn komt na 2, 5 of 10 kilometer gewandeld te hebben. Tijdens het evenement zullen er meer verschillende Pokémon te vinden zijn in 2 km eieren. Zodra je ei uit komt zul je ook beloond worden met meer candy dan gebruikelijk. Het is nog onzeker hoeveel meer Pokémon, of hoeveel meer candy je zult krijgen.

Lucky Eggs zullen tijdens het evenement 50% afgeprijsd zijn in de shop waardoor je kunt genieten van vierdubbel zoveel XP tijdens het evenement als je een Lucky Egg gebruikt, want voor alles wat je doet tijdens het Paas-event zul je dubbel zoveel XP krijgen. Het originele bericht vind je hier.

pokemon go easter

Het Pokémon Go Paas-event zal vanavond, 13 april om 22:00 van start gaan en eindigt weer op 20 april 22:00.

Ga jij deze week extra veel kilometers lopen om zoveel mogelijk verschillende Pokémon te hatchen uit je eieren?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek