Pokémon GO Plus verschijnt volgende week

Vanochtend had je al kunnen lezen over de nieuwe features die Niantic aan de app gaan toevoegen, en nu weet je ook dat de Pokémon Go Plus, het bandje waarmee je Pokémon kunt vangen zonder op je telefoon te kijken, eraan komt! 

Niantic doet er alles aan om de stervende hype weer leven in te blazen. De nieuwe features die de game gaat krijgen zijn onder andere een Buddy Feature, waarbij je met je favoriete Pokémon kunt rondlopen. Ook verscheen de app gisterenavond bij de persconferentie van Apple. Zij toonden het publiek hoe Pokémon GO zal samenwerken met de Apple Watch.

Pokémon GO Plus

De Plus is een vibrerend polsbandje die je op de hoogte stelt van Pokémon die in de buurt zijn. Op deze manier hoef je niet steeds op je schermpje te kijken. Je kunt het bandje om je pols draaien of het apparaatje als broche gebruiken. Beide opties zijn niet per se modebewuste keuzes, maar wie een Dragonite wil vangen, moet pijn lijden. Zo gaat althans het eeuwenoude gezegde.

Niantic heeft gisterenavond aangekondigd dat het bandje vanaf 16 september ”in de meeste landen” beschikbaar zal zijn.

It’s almost here! Nintendo and The Pokémon Company just announced that Pokémon GO Plus will be available in much of the world next week, on Sept. 16.

Op het moment van schrijven heeft nog geen enkele Nederlandse webshop aangegeven dat Nederland bij die releasedatum van 16 september hoort. We gaan er echter wel van uit dat dat zo is, op basis van de volgende statement van Niantic:

Pokémon GO Plus will be available on September 16, 2016 in most countries and later in the year in a few South American territories.

pokemon go plus apple watch

De Apple Watch zal vele features van de Plus overnemen en is dus ook een optie om het vangen makkelijker te maken.

De Pokémon Go Plus verschijnt 16 september in de winkels en zal €39,99 gaan kosten.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek