SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Update: Pokemon GO PokeVision offline

pokémon go datamine

Update: Ondertussen is er in de reacties een petitie gestart. De link kun je hieronder vinden: Klik

Pokemon GO is misschien wel het meest gespeelde spel op dit moment. Spelers konden gebruik maken van een website die speciaal bedoeld was om spelers tips te geven over waar Pokemon zijn. Deze website schijnt nu offline te zijn gehaald.

PokeVision lijkt offline te zijn gehaald en dat is slecht nieuws voor mensen die de website vaak gebruiken voor het zoeken naar die ene Pokemon. Op de website kon je door middel van een kaart zien waar Pokemon zich bevonden en naar die locatie toegaan. De kans was dan groot dat jij die Pokemon ook tegen zou komen en zou vangen. De makers van PokeVision heeft op hun twitter het volgende gezegd:

PokeVision

Vertaald zeggen zij dat ze de wensen van Niantic en Nintendo respecteren en ons verder op de hoogte zullen houden. Ook geven ze nog credits aan Niantic en Pokemon Go in zijn geheel. Zij zeggen dat het zonder hun niet mogelijk was geweest om zoiets als dit te maken. Niantic was niet blij met de website PokeVision omdat het volgens hen toch een soort van cheaten was.

De toekomst

Of de website nog online gaat komen weet alleen Pokevision. Het ziet ernaar uit dat het zo maar eens gedaan kan zijn en er een nieuwe website moet opstaan die dit namaakt. Dit kan ook het einde zijn van deze websites in zijn geheel. Dan moeten we Pokemon op de normale manier zien te vinden, wat nu wel een stuk lastiger zou gaan door het ontbreken van de bekende ‘voetstappen’ tijdens het spelen van Pokemon Go. Deze zijn er namelijk uitgehaald in de laatste update.

Nu de update live is en Pokevision uit de lucht lijkt er een nieuwe manier te zijn gevonden hoe spelers moeten gaan spelen. Maar komt het ten goede van de applicatie? Wat vindt jij van deze beslissing? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

 • Pascal

  Ik vind het goed dat de website uit de lucht is, want het geeft een oneerlijk voordeel voor de mensen die het wel gebruiken. Terwijl de mensen die echt hunten veel minder speciale pokemon zullen vangen en er veel tijd in moeten steken.

  Echter moet pokemon go de welbekende “voetstapjes” gaan fiksen. Zonder dit is het veel te moeilijk om iets te vinden..

  • DGlavimans

   Maar ik snap niet waarom ze en de site offline halen en de stappen verwijderen. Dit kan een game ze momentum slopen

  • Ilona Zilverzacht

   sommige mensen kunnen niet op de bonnefooi gaan lopen. Ik bijv heb lichamelijke klachten. 30 min lopen red ik 60 min met een flinke pauze maar langer wordt moeilijk. Daarom was het voor mij een uitkomst. omdat ik anders strandt en niet meer thuis kan komen. Met pokevision reed ik met mijn fiets ergens heen, ving de pokemon en naar de volgende. Ik miste onderweg dus pokemon want dan fiets ik.

 • Nick de Reuver

  We zijn een petitie gestart op Change.org om Pokevision in de lucht te houden, via http://chn.ge/2aJqBi9 kan je deze petitie ondertekenen!

  • DGlavimans

   Hopen dat veel mensen hem zien en het wat losmaakt bij Niantic

   • Nick de Reuver

    Ik zou zeggen: zo veel mogelijk delen! Wij hopen dat er over een paar uur handtekeningen bij komen als Amerika ontwaakt

  • DGlavimans

   Ik heb hem voor je in het artikel gezet, succes!

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk