Pokémon Go Safari evenement komt op 16 oktober naar Nederland

Wandelaars en spoofers opgelet, Niantic heeft op de officiële Pokémon Go-website aangegeven dat het Safari Zone-evenement op 14 oktober zal plaatsvinden in Nederland.


De ontwikkelaar had eerder dit jaar het Pokémon Go-evenement aangekondigd en zou toen live gaan in Amstelveen op 12 augustus. Dit komt omdat tijdens het Pokémon Go Chicago Fest afgelopen juli de servers keihard faalde en spelers daardoor veel lag ondervonden, daardoor werd het Safari Zone-evenement over de hele wereld uitgesteld.

Nu geeft Niantic aan dat de Pokémon Go gebeurtenis toch zal plaatsvinden op 14 oktober in Stadshart Amstelveen in Nederland. Duitsland, Frankrijk en Spanje kunnen al eerder van het evenement genieten, aangezien daar op 16 september Safari Zone al live gaat. Tijdens dit Safari Zone-evenement verschijnen zeldzame pokémon, zoals Kangaskhan, die normaal gesproken alleen in Australië te vangen is.

Mewtwo
Daarnaast is een Pokémon Go-update uitgebracht, waarin de eerste Exclusive Raid Battle-uitnodigingen zijn verschenen in de staten Californië en Washington. Dit betekent dat de eerste Mewtwo’s binnenkort gevangen gaan worden. Het zal niet lang meer duren voor de eerste Raid Battle Pass in Nederland verschijnt en de legendarische pokémon ook hier te vangen is.

Op dit moment is ook Entei verkrijgbaar in Europa. Op 30 september zal deze vervangen worden voor Suicune of Raikou.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek