SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

Pokémon Go trading en PvP battles verschijnen binnenkort

Pokémon Go

De CEO van Niantic, de ontwikkelaars van Pokémon Go, heeft laten weten dat twee features waar de fans als sinds launch over aan het zeuren zijn nog steeds onderweg zijn naar de game. In een interview liet Hanke weten dat één van deze features er al was geweest als de game zo stabiel draaide als dat ze hadden gehoopt.

Welke feature het precies is weten we niet, maar als het gaat om een feature waar de fans al sinds het begin naar verlangen dan is het wel trading en PvP gevechten met je vrienden. In het interview laat Hanke het volgende weten over de feature.

“It’s going to be done soon. It is what it is. I’ll take the massive wave of hysteria we enjoyed, and just deal with the fact that it’s caused us to take a bit longer to get the rest of the features up. We’re really happy to make our users happy.”

Een andere reden van vertraging of uitsluiting van features op dit moment is dat Niantic de game graag toegankelijk hield voor nieuwkomers. Na launch zijn er steeds meer features bijgekomen zoals Buddy Pokémon en de rework van het Nearby systeem.

Ook liet Hanke weten dat Pokémon Go heeft gezorgd voor een omzet in 2016 die er voor zorgt dat Niantic nog lang niet failliet zal gaan, waarschijnlijk nooit.

“Last year has funded us, you know, indefinitely, really.”

We zullen nog even moet afwachten op de nieuwe features van de Augmented Reality app waarin we monstertjes in onze omgeving vangen. Welke van de twee features zie je graag als eerst, of toch liever eerst een nieuwe generatie Pokémon?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

  • Pascal

    Trading is niet iets waardoor je het spel meer gaat spelen en is eerder een functie die standaard bij Pokemon hoort.

    De nieuwe generatie is op dit moment wat het spel nodig heeft. Als er dan weer meer mensen spelen heeft het pas zin om PvP en trading in te voeren .

    • Ramon van Dalum

      Als jij en ik nou een keer die gyms weer geel maken

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk