Pokémon Go update met raids en betere gyms wordt uitgerold

pokemon go

Het uitrollen van een grote Pokémon Go update zou begonnen zijn. Misschien is jouw versie al bijgewerkt, misschien nog niet, maar de update voegt in ieder geval al de mogelijkheid toe om legendarische Pokémon te vangen.

Raids is een nieuwe feature in Pokémon Go die er voor zal zorgen dat jij samen met andere trainers een sterke Pokémon kan verslaan. De rewards voor raids zijn dan onder andere een legendarische Pokémon. Of deze al bij de release van raids worden toegevoegd moet nog even blijken. Wel zullen er andere items beschikbaar zijn die enkel door het deelnemen aan een raid verdient kunnen worden.

Wil je weten of jouw versie al bijgewerkt is? Bekijk dan de versie van je app. version 1.31.1 voor iOS en 0.67.1 voor Android zijn de nieuwste versies.

Let er op dat niet alle spelers al kunnen gaan raiden vanaf de nieuwe update. Het zal een beetje lopen zoals bij de release van de game waarin eerst een select groepje toegang heeft tot de content waarna er steeds meer mensen toegang krijgen tot raids.

Pokemon Go Update 1.31.1 (iOS) / 0.67.1 (Android) Patch Notes

  • Gym features significantly updated to add the all-new motivation system.
  • Added new Gym Badge feature.
  • Added in-app and push notification system for Gyms.
  • Added Raid Battles, a new cooperative gameplay experience.
  • Added four new items available only by completing Raid Battles.
  • Added Raids tab to Nearby screen.
  • Added search functionality to Pokemon collection screen.
  • Added visual indicator to unvisited PokeStops.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek