Pokémon GO update voegt AR+ toe

pokemon go

Pokémon GO gaat binnenkort een AR+ update krijgen. Lees hier wat dit veranderd in de manier waarop je de game speelt.

Niantic Inc en The Pokémon Company International zullen binnenkort een nieuwe Pokémon GO update gaan uitgeven met enhanced augmented reality (AR) ervaring met de nieuwe AR+ functie. Deze update zal exclusief beschikbaar zijn voor de honderden miljoenen apparaten met iOS 11 inclusief iPhone 6s en nieuwere modellen. De nieuwe enhanced augmented reality functie bouwt voort op de kern AR gameplay in Pokémon GO en maakt gebruik van het ARKit framework van Apple om de visuals en dynamiek van het vangen van Pokémon in de echte wereld te verbeteren.

 Na het activeren van de nieuwe AR+ functie in encounter mode zullen individuele Pokémon nauwkeuriger worden gepositioneerd op basis van hun omgeving, dankzij de zes vrijheidsgraden die de technologie biedt. Door gebruik te maken van ARKit’s geavanceerde 3D AR-schaal, zal de grootte van een Pokémon nauwkeuriger gebaseerd zijn op de wereld om hen heen, en in perspectief en grootte veranderen naarmate trainers dichterbij of verder weg komen.

Pokémon GO

De AR + -modus voegt ook nieuwe dynamische gameplay toe aan Pokémon GO ontmoetingen die trainers meer manieren bieden om Pokémon te vangen. Trainers kunnen nu dichter bij een Pokémon komen om een ​​speciale capture bonus te ontvangen, maar de Pokémon zijn zich bewust van de fysieke nabijheid van Trainers, dus moeten ze voorzichtig benaderen worden omdat ze misschien vluchten als iemand te snel te dichtbij komt. Het dichterbij komen bij een Pokémon met AR + heeft unieke gameplay voordelen, waaronder de toekenning van de nieuwe Expert Handler bonus, die meer XP en Stardust oplevert.

Een vorige update van Pokémon Go die beschikbaar is op alle apparaten introduceerde het weer in de game. Je hebt ook de mogelijkheid om tot 15 januari de Gen 3 legendarische Pokémon Groudon te vangen. Tientallen andere Pokémon van de Gen 3 games, Ruby en Sapphire, werden geïntroduceerd in Pokemon Go na de recente update met de resterende derde generatie Pokémon om op een later tijdstip uit te komen.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek