Pokemon Go update voegt Plus notificatie opties toe

pokemon go plus opties

Een nieuwe Pokemon Go update heeft nieuwe functies voor de Plus accessory toegevoegd. Spelers kunnen nu verschillende notificatie modes kiezen. Zo wordt het mogelijk om alleen alerts te krijgen voor Pokemon, Poke Stops of natuurlijk allebei. Het scannen voor beide zal de default optie blijven. Dit zou moeten helpen om zoveel mogelijk Pokemon te vangen.

Natuurlijk komt het wel eens voor dat je door je pokeballs heen bent. De nieuwe optie om alleen naar pokestops te zoeken zou daarbij moeten helpen. Daarnaast wordt het mogelijk om alle notificaties uit te zetten. Dit zou handig kunnen zijn wanneer je een buddy pokemon hebt gekozen en puur bezig bent met het afleggen van afstanden. De afstanden zullen natuurlijk gewoon bijgehouden worden ongeacht je notificatie settings.

Pokemon go plus opties

De veranderingen zijn zeer welkom voor Pokemon Go. Toch zijn er enkele dingen die nog aangepakt kunnen worden. De Plus accessory geeft geen alert wanneer je een pokemon tegenkomt die je nog niet eerder hebt gezien. Spelers hopen dat Niantic hier uiteindelijk iets aan gaat doen. Die mogelijkheid bestaat. Een update van vorige week voegde een catch bonus systeem toe en maakte een tweak aan gyms waardoor het mogelijk is geworden om zes pokemon het gevecht in te brengen.

Naast alle updates gaan er ook geruchten dat een crossover tussen Pokemon Go en Pokemon Sun en Moon zou kunnen gebeuren. Sun en Moon kreeg onlangs een speelbare demo in de virtual store. In een interview met Junichi Masuda werd duidelijk dat het team nog steeds denkt aan functionaliteit tussen de twee games. Hoe de crossover gaat werken is zelfs voor de mensen die werken aan de Pokemon franchise niet duidelijk. Het is de bedoeling dat spelers Sun en Moon leuk vinden op release. Daarna zal er aan gewerkt worden om de games interessant te houden en spelers aan de gang te houden.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek