Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Pokemon Go verliest miljoenen dagelijkse spelers

pokemon go verliest gebruikers

De Pokemon Go hype lijkt eindelijk een beetje te vertragen. De populaire mobile game heeft sinds een maand 15 miljoen dagelijkse gebruikers verloren. Axiom Capital Management toonde dit aan met grafieken die gepubliceerd werden door Bloomberg. De grafieken laten informatie voor de periode tot 18 augustus zien dus het werkelijke getal van dagelijkse gebruikers kan nog lager zijn.

Ook augmented reality lijkt minder populair. De term zou veel minder gezocht zijn op google. Toch blijft het populairder dan voor de release. Engagement van Pokemon Go is echter wel met 50 procent gedaald. Senior analyst Victor Anthony laat weten dat beleggers zich zorgen maakten over verminderd Facebook, Twitter en Snapchat gebruik door de populaire mobiele game. Dit zou niet nodig zijn. Door de daling van interesse in de Pokemon game zou er niets aan de hand moten zijn. Interesse in virtual reality blijft hoog verteld Anthony. Toch zou verdere daling van gebruikers problemen kunnen opleveren voor Nintendo en Niantic, de makers van de mobiele game. Hoewel de Pokemon game nog steeds de top grossing game in de App store is, verloor het de eerste plaats in free apps. De game staat nu op nummer 11.

Pokemon go verliest gebruikers

Nintendo aandelen stegen dramatisch in waarde met de release van de mobiele game. Nintendo stond zelfs een tijdje boven Sony. Na enige uitleg over de aandelen en Pokemon Go, en het feit dat Nintendo niet betrokken is geweest bij het maken van de game, maakte de aandelen weer een forse duik. Dat de game nog veel gespeeld wordt is duidelijk. Met recent nieuwe updates en features is ook duidelijk geworden dat Niantic de game zal blijven supporten. Toch melden veel mensen dat zij gestopt zijn of gaan stoppen zodra de 2e generatie Pokemon worden toegevoegd.

Speel jij Pokemon Go nog net zo veel als op release? Laat het ons weten in de reacties.

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek