Pokémon Go viert eerste verjaardag met Pokémon Go Fest en nieuwe features

Pokémon Go fest

Pokémon Go viert haar eerste verjaardag met een reeks aan in-game en reallife evenementen. Pokémon Go Fest in Chicago is het eerste reallife evenement, maar deze zomer zullen er ook evenementen in Europa worden georganiseerd volgens Niantic.

Niantic laat weten dat er dubbel zo veel reden is om feest te vieren. Namelijk de eerste verjaardag van de smartphone game en een mijlpaal van 750 miljoen wereldwijde downloads. Om alvast in de feest stemming te komen lanceert Niantic het Solstice in-game evenement. Tijdens dit evenement zal je meer vuur-type en ijs-type Pokémon tegen komen. Daarnaast zal je extra XP krijgen wanneer je je Poké Ball op de juiste manier gooit en zijn Lucky Eggs afgeprijsd in de shop. Het evenement zal 13 juni van start gaan. De starttijd voor ons zal waarschijnlijk weer 22:00 zijn.

Niet veel later dan dit evenement zal er een nieuwe feature aan de game worden toegevoegd die het spelen in een groep leuker maakt en Pokémon Go op een andere manier speelbaar maakt. Als voorbereiding op deze feature worden Gyms tijdelijk gesloten.

22 juli zal Pokémon Go Fest Chicago van start gaan. Er zijn verschillende activiteiten, maar Niantic laat nog geen specifieke details weten. De tickets zullen vanaf 19 juni verkrijgbaar zijn via de officiële website. Wij Europeanen mogen in de zomer tussen juni en september ook real-life evenementen verwachten die worden georganiseerd door Unibail-Rodamco winkelcentra.

Meer informatie zal in de aankomende weken volgen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Poll

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek