Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  5 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  5 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Pokémon Go viert Pokémon Day met feesthoedjes voor Pikachu

pikachu

Onlangs zijn er meer dan 80 nieuwe Pokémon uit de Johto regio toegevoegd aan de echte wereld met virtuele monstertjes die je kunt vangen met je smartphone. Een grote update zoals dit zorgt er echter niet voor dat er voorlopig geen events plaatsvinden. De eerste staat namelijk al om de hoek.

Alhoewel Pokémon Day maar één dag is, zal het evenement in Pokémon Go iets langer duren. Vanaf 26 februari tot 6 maart zal iedere wilde Pikachu een feesthoedje dragen. Een soort gelijke event als met Kerstmis dus. Het is onduidelijk of de spawn rate van Pikachu ook vergroot zal worden tijdens het evenement. Alleen tijdens dit evenement heb je de mogelijkheid om de limited edition Pikachu te vangen. Zodra het evenement is afgelopen zullen alle wilde Pikachu weer normaal zijn, maar behoud je je gevangen Pikachu gewoon met het hoedje. Waarschijnlijk zal deze Pikachu, zodra je deze evolueert naar een Raichu nog steeds een feest hoedje dragen.

Meer informatie omtrent het evenement is er niet, waarschijnlijk blijft het hier ook bij en zullen er geen andere bonussen worden gegeven tijdens het event zoals we eerder zagen met dubbele candy. Lees het officiële bericht hier.

Ben jij al flink aan de slag met het aanvullen van je Pokédex? Wat is je favoriete Gen 2 Pokémon die je al hebt toegevoegd aan je collectie in Pokémon Go? Wat ga jij doen om Pokémon Day te vieren?

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek