Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  9 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  10 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  10 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Pokémon Go voegt maandelijks events toe

Niantic heeft een nieuw evenement aangekondigd voor Pokémon Go.


Pokémon Go krijgt een nieuw wereldwijd maandelijkse event Community Day. Hierbij kunnen speciale pokémon met nieuwe aanvallen gevangen worden. Tijdens de Community Day hebben spelers een aantal uur de tijd om een specifieke pokémon te pakken te krijgen. Deze Pokémon krijgt een speciale aanval die weinig andere van de wezens hebben. Naast deze speciale pokémon zijn er tijdens het evenement ook nog extra bonussen te verdienen, zoals dubbele Stardust en XP en Lure Modules.

De allereerste Community Day gaat op 20 januari van start en tussen 11.00 uur en 14.00 uur Nederlandse tijd kunnen spelers een Pikachu vangen met de speciale ‘surf’-aanval, die normaal gesproken alleen door water-pokémon kunnen worden gedaan. Tijdens het evenement is het de bedoeling dat spelers afreizen naar het dichtstbijzijnde park, om daar opzoek te gaan naar Pikachu.


Naast het nieuws over de Community Day heeft Niantic bekendgemaakt dat de legendarische water-Pokémon uit de Hoenn-regio Kyogre is toegevoegd aan Pokémon Go. Spelers hebben tot en met 14 februari de tijd om Kyogre te vangen tijdens Raid Battles. Kyogre maakte zijn Pokémon-debuut in 2003 in de Game Boy Advance-game Pokémon Sapphire.

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat Pokémon Go binnenkort niet meer te spelen is op iPhone 5 of oudere iPhones. De komende update zal er namelijk voor zorgen dat alleen iOS-apparaten die iOS op iOS 11 kunnen draaien. Dit betekent dat sommige spelers vanaf 28 februari geen Pokémon Go meer op hun huidige toestel kunnen spelen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Rowdreas

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek