Pokémon Go Water Festival begint vandaag

Pokémon Go

Niantic voegt spontaan een nieuw evenement toe aan Pokémon Go. Een globaal Water Festival. Tijdens dit festival, zoals je misschien al zou kunnen raden, kom je meer water Pokémon tegen.

Met name Magikarp, Squirtle, Totodile en hun evoluties zul je vanaf vandaag sneller tegen komen in het wild. Het evenement is 29 maart weer afgelopen. Het evenement zal overal ter wereld van start gaan.

Dat is nog niet alles, want tijdens het evenement zul je op je plekken waar normaal gesproken meer Water-type Pokémon zitten dan andere plaatsen, meer kans hebben op het tegenkomen van Water-type Pokémon die als eerst zijn ontdekt in de Johto Regio. Denk bijvoorbeeld aan meren, parken met waterbedden, kusten, havens en dergelijken.

“When you’re out exploring areas where Water-type Pokémon more commonly appear, you’ll have a greater chance to encounter several of the Water-type Pokémon originally discovered in the Johto region, and maybe… you might even encounter Lapras.” Zo luidt het bericht op de website van Pokémon Go.

Later vandaag zal de klerenkast van de virtuele game worden aangevuld met een nieuw item – de Magikarp Hat!

De Pokémon Go Water Festival zal vanaf nu tot en met 29 maart actief zijn in het spel. Ga jij dit weekend op pad om je collectie aan te vullen met Water-type Pokémon? Feraligatr, here I come!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek