Pokémon: Let’s Go Online services bekend gemaakt

Iedereen is natuurlijk in rep en roer over Pokémon: Let’s Go voor de Nintendo Switch, om nog een beetje olie op het vuur te gooien zijn de online mogelijkheden van het spel vandaag bekend gemaakt.

Het volgende is bekend gemaakt door The Pokémon Company aan Eurogamer. Pokémon: Let’s Go Pikachu/Eevee! zal online functies bevatten waarmee trainers met elkaar kunnen ruilen of ruig tekeer gaan in epische strijd om de beste . Deze mogelijkheid heb je zowel online als met local play. De uitvoering hiervan zal simpeler zijn dan haar vorige varianten in de hoofdspellen.

Zo vertelt een woordvoerder van The Pokémon Company.

“De hoeveelheid opties zijn verminderd ten opzichte van vorige spellen, er zal geen GTS, Wonder Trade of Battle Spot beschikbaar zijn”.

Volgens deze statement kunnen wij ervan uit gaan dat het online abonnement dat voor de Switch bekend is gemaakt een mogelijke vereiste zal zijn om gebruik te kunnen maken van de online service zodat trainers kunnen ruilen en vechten. Ook is hieruit op te maken dat lokaal ruilen ook enkel beschikbaar is voor geabonneerden. De game is in zijn geheel wel speelbaar zonder enige extra kosten.

Vanaf September zal de Switch een Online gaming abbonement gaan aanbeiden voor 19,99 per jaar. Naast de standaard mogelijkheid om hiermee online te spelen biedt het ook nog de optie om online back-ups te maken voor spelers, en zal het tot op heden onbekende extra’s bevatten om de service meer aantrekkelijk te maken.

Pokémon Let’s Go! Pikachu en Eevee zal verschijnen op 16 november voor de Nintendo Switch. De games nemen spelers mee naar de Kanto region waar het verhaal voor vele van ons begon.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek