Pokémon Quest vanaf vandaag beschikbaar in de playstore

Vanaf vandaag is de nieuwe game Pokémon Quest van Nintendo gratis te downloaden op de playstore voor zowel android als iOs.


De game is pas eind mei bekendgemaakt en was meteen beschikbaar voor spelers op de Nintendo Switch. Pokémon Quest is dus nu ook uit voor mobiele apparaten. In de game zijn Pokémon uit de Kanto-regio te vinden, maar alleen in kubusvorm. De game speelt zich af op Tumblecube Island. Spelers vechten op dit eiland met hun party tegen wilde monsters, terwijl ze op zoek zijn naar Power Stones om hun metgezellen sterker te maken.

Pokémon Quest kan gevonden worden in de Play Store voor Android en de App Store voor Apple-apparaten. De game is volledig gratis, maar door te spelen verbruikt de speler energie die pas langzaam weer oplaadt. Spelers kunnen via microtransacties meer energie kopen als ze sneller door willen spelen.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek