Pokémon Sun en Moon demo nu beschikbaar voor 3DS

pokemon sun and moon

Net voor de kerst verschijnt er een nieuwe Pokémon game voor de 3DS. Eigenlijk twee nieuwe Pokémon games. Namelijk Pokémon Sun en Pokémon Moon. De demo is nu al te verkrijgen via de e-Shop op de 3DS.

Er zijn een hele hoop nieuwe Pokémon te vinden in Sun en Moon. Het wordt dus weer van voor af aan een complete strategie opbouwen om alle gyms te verslaan en uiteindelijk de Pokémon League. Een andere interessante toevoeging aan deze game zijn de Alola versies. Dit zijn bestaande Pokémon bekend uit vorige generaties die door de Alola regio een beetje veranderd zijn en misschien compleet van type Pokémon zijn veranderd.

Ook zijn er al een aantal interessante dingen naar voren gekomen uit de demo. Zo hebben dataminers de volledige Pokédex al weten op te vissen en hebben ze de laatste evoluties van de Alola starter Pokémon al ontdekt.

Ontdek zelf welke vreemde Alola Pokémon jij alvast tegen kunt komen in de demo en laat ons vervolgens weten welke jij het tofste vindt, of natuurlijk het vreemdst!

Pokémon Sun en Pokémon Moon verschijnen beide op 18 november voor de 3DS.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek