Pokémon Sun & Moon legendaries onthuld

Pokemon Sun Moon

Na de onthulling van de starters van Sun en Moon, heeft The Pokemon Company nu de legendary wezens van de aankomende games onthuld. Deze zullen Solgaleo en Lunala heten. The Pokemon Company liet los dat beide wezens een belangrijke rol in het verhaal zullen spelen. De legendaries krijgen beiden hun eigen signature move namelijk Sunsteel Strike en Moongeist Beam.

Een nieuwe video liet de legandaries in actie zien. Het gaat om Solgaleo, de steel/psychic zon pokemon. Solgaleo wordt het beest dat de zon verslond genoemd. De leeuw achtige legendary blijkt veel energie op te kunnen slaan, en Lunala de maan psychic/ghost maan pokemon. Lunala wordt de pokemon die de maan roept genoemd.

Pokemon Sun Moon

 

Ook verdere details werden onthuld. Het verhaal zal zich afspelen nadat de hoofdrolspeler verhuist naar de Aloha regio. Dit is een eilanden groep die bestaat uit vier natuurlijke eilanden en een door de mens gemaakt eiland. Professor Kukui is de professor van de Aloha regio. De professor deelt een passie voor onderzoek met de resterende professoren. Kukui gaat zelfs zo ver dat hij directe klappen van de mysterieuze wezentjes opvangt als er iets van te leren valt. Lillie zal de assistent van de professor zijn. Lillie is een mysterieus meisje die haar pokemon niet graag laat vechten. Lillie heeft een voorliefde voor boeken. Ook Lillie zal een belangrijke rol spelen.

Deze keer zal het weer mogelijk zijn om je character te customizen aan de hand van verschillende outfits en kapsels. Daarnaast zullen Sun en Moon gebruik maken van de QR scanner om nieuwe wezentjes te vinden en te registreren.

Sun en Moon zullen te zien zijn tijdens het Nintendo Treehouse Live event ten tijde van de E3 later deze maand. De games zullen op 18 november uitkomen. 2 jaar na de release van Omega Ruby en Alpha Sapphire. Daarnaast zal Pokemon Go dit jaar ook nog uitkomen.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek