Pokémon The Movie: Everyone’s Story nieuwe trailers

Pokémon The Movie: Everyone's Story

Fijne Pokémon Day iedereen! Zoals eerder aangekondigd is vandaag meer beeldmateriaal online gezet van de nieuwste Pokémon film. Deze film heeft vanaf nu een naam, namelijk Pokémon The Movie: Everyone’s Story. De film zal in Japan uitgebracht worden op 13 juli 2018.

Speciaal voor Pokémon Day heeft The Pokémon Company twee nieuwe trailers geüpload voor de aankomende Pokémon film. Het enige nadeel is dat de trailers momenteel alleen nog in het Japans beschikbaar zijn. Echter hoef je geen Japans te kunnen spreken of lezen om redelijk te kunnen volgen waar het over gaat. Pokémon The Movie: Everyone’s Story gaat, zoals de naam al verklapt, niet alleen over Ash en Pikachu. Naast onze twee favoriete helden komen er ook een aantal andere trainers in beeld. Wij verwachten dat zij degene zijn die dit nieuwe avontuur met Ash en Pikachu aan gaan.

Trailer 1.

Bovenstaande trailer is een kortere variant van de tweede trailer. Hierin zijn alle trainers te zien waar het naar verwachting om gaat in de film. Natuurlijk zien we ook Ash en Pikachu hierin terug. Tijdens de trailer zien we tevens Lugia terug in de spotlights.

Trailer 2.

De tweede trailer geeft ons een betere kijk op de hoofdrolspelers van deze film. Deze trainers worden stuk voor stuk kort in beeld gebracht waarin je al een goede eerste indruk krijgt van hun karakter. De Pokémon die in deze film voorkomen zijn allemaal afkomstig uit de Johto regio.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek