Pokémon Sun & Moon Ultra Beasts en Z-moves voor starters

pokémon sun & moon

Van de week verscheen een nieuwe Pokémon Sun & Moon trailer waarin Z-moves voor starterpokémon en nieuwe Ultra Beasts getoond werden. Kijk je even mee?

De nieuwe Pokémon game verschijnt volgende week alweer, en wij kunnen alvast niet wachten! Gisteren verscheen er een nieuwe video waarin Nintendo ons een aantal nieuwe Ultra Beasts en Z-moves voor starterpokémon laat zien. Ook besteed de trailer aandacht aan de Alola vorm van Dugtrio. De trailer eindigt met een aantal in-game beelden. Bekijk de video hier beneden!

Z-moves

Z-moves zijn speciale, krachtige aanvallen die Pokémon maar één keer in een gevecht kunnen gebruiken. De aanvallen kunnen getriggered worden, mits de trainer het juiste item draagt. Een aantal Z-moves zijn al aangekondigd geworden, maar de drie in bovenstaande trailer zijn alleen verenigbaar met de laatste evoluties van de starters: Decidueye, Primarina en Inceneroar.

Decidueye’s Z-move heet “Sinister Arrow Raid” en laat de Pokémon tot hoog in de lucht vliegen, omringd door pijlen. Vervolgens duikt Decidueye richting de grond en doet een krachtige aanval op zijn tegenstander.

“Oceanic Operetta” is de speciale aanval van Primarina. Primarina gebruikt zijn krachtige stem om een gigantische bal water boven het hoofd van de tegenstander te laten verschijnen. Wanneer de trainer een seintje geeft, laat Primarina de bal kapot vallen op het hoofd van de tegenstander. Vervolgens doet Primarina een diepe buiging.

Ook Inceneroar heeft een Z-move. Deze heet “Malicious Moonsault” en is geinspireerd op worsteltechnieken. Inceneroar verandert in een explosieve vuurbal en executeert een fatale body slam op zijn tegenstander.

Ultra Beasts

Twee nieuwe Ultra Beasts zijn aangekondigd met deze trailer: UB-03 en UB-05. UB-03 staat ook wel bekend als ”Lighting” , een soort elektrische boom. UB-05, ook wel bekend als “Glutton”, is een monsterachtige krab. We zijn benieuwd wat deze beesten aan de game zullen toevoegen.

Pokémon Sun & Moon is vanaf 23 november te koop voor Nintendo 3DS.

 

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek