Pokémon Ultra Sun en Moon heeft een nieuwe Trailer

Pokemon Ultra Sun and Moon

Het officiele YouTube kanaal van Pokémon heeft een nieuwe video geplaatst van Ultra Sun en Ultra Moon. De video geeft ons weer wat meer nieuwe informatie over de aankomende games. Zo zien we bijvoorbeeld dat de trainers er iets anders uit zijn gaan zien.

Op 17 november kunnen we weer aan een nieuw Pokémon avontuur beginnen op de 3DS. Het is niet in een nieuwe wereld, want voor de nieuwe games keren we terug naar de Alola regio. In Ultra Sun en Moon wordt het verhaal van Sun en Moon opnieuw verteld, maar het zal er iets anders uit gaan zien. De game zal nieuwe geheimen onthullen van de regio en zal ook nieuwe Pokémon bevatten. Er zijn al wat onthullingen geweest over de nieuwe games en vandaag is op YouTube een nieuwe video geplaatst met informatie over Ultra Sun en Moon. In de video kunnen we zien dat de avatars nieuwe outfits hebben gekregen en dat de kaart van Alola er anders uitzien. Daarnaast geeft de video nog wat extra informatie over de Dusk-form Lycanroc. Er wordt in de video nogmaals herhaald dat Dusk-form Lycanroc allen kan evolueren uit een speciale versie van Rockruff. Deze speciale versie van Rockruff krijgen spelers gratis als ze een van de games kopen voor 10 januari.

Pokémon Gold en Silver

De nieuwe video van Ultra Sun en Moon is niet het enige Pokémon nieuws van vandaag. Op Twitter heeft Nintendo Europa namelijk bekendgemaakt dat er een speciale boxed version van de Gold en Silver games in Europa te koop zullen zijn. De box bevat een code voor de game, zodat je hem op de 3DS kunt downloaden. Op deze manier geeft de heruitgave van Gold en Silver spelers het nostalgische gevoel van het gamedoosje.

Pokemon Ultra Sun en Ultra Moon zullen gereleased worden op 17 november voor de 3DS. Pokemon Gold en Silver zullen gereleased worden op 22 september als digitale game voor de 3DS.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek