Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn nu verkrijgbaar

Pokémon

De 2 nieuwste games uit de Pokémon series, Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn nu te koop voor de Nintendo 3DS systemen.

Een paar van de nieuwe features van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn:

  • Een compleet nieuw verhaal: In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon ontvouwt zich een compleet nieuw verhaal met Necrozma naast het Legendarische duo Solgaleo en Lunala. Onheilspellend donkere wolken beginnen te spreiden en de geheimen van Necrozma en de Alola regio, die nooit zijn bekend gemaakt in de vorige games zullen eindelijk aan het licht komen.
  • Nieuwe Pokémon: Terwijl je Alola verkent in Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zul je Pokémon’s ontmoeten in de gebieden die nooit zijn verschenen in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Naast de nieuwe Pokémon’s zul je ook bekende gezichten tegenkomen, dit allemaal naast de nieuw ontdekte Ultra Beasts.
  • Nieuwe gebieden om te verkennen: Ontdek nieuwe gebieden in Alola zoals Pikachu Valley, nieuwe stranden en nog veel meer, evenals de werelden die voorbij het Ultra Wormhole liggen. Spelers kunnen op de legendarische Pokémon Solgaleo en Lunala rijden, om zo door het Ultra Wormhole te reizen en de verschillende werelden te bereiken die daar aan voorbij liggen.
  • Nieuwe Z-Moves: In Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon kunnen spelers een nieuwe Z-Power Ring ontdekken die, wanneer geactiveerd, de speler in staat stelt om een breder aanbod aan Z-Moves te gebruiken. Er is een variëteit aan compleet nieuwe Z-moves voor spelers om te ontdekken op hun avonturen.
  • Spannende nieuwe gameplay functies: Spelers kunnen de golven nemen met Mantine Surf, fantastische foto’s maken in de Alola Photo Club, je een weg vechten door de nieuwe Battle Agency en nog veel meer tijdens hun avonturen door de Alola regio.

Pokémon ultra sun

Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop en winkels. Ga jij deze versie’s halen of sla je deze over? Laat het ons hieronder weten.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek