Na Pokémon Uranium duikt Pokémon Prism op

pokémon prism

Pokémon Uranium, een fan project van enthousiaste Pokémon fans werd na jarenlang werk gratis beschikbaar gemaakt voor alle Pokémon fans. Helaas was de game niet langer dan 24 uur te downloaden aangezien het geen officiële Pokémon game was.

Pokémon Uranium werd binnen een dag offline gehaald. De ontwikkelaars bleven voorlopig wel nog patches maken voor iedereen die de game al had, maar zijn niet veel later ook hier mee gestopt. De ontwikkelaars vonden jammer dat het zo kort heeft geduurd, maar waren onwijs blij met alle feedback die zij kregen van de community.

Pokémon Prism

Nu is er weer een fan-project opgedoken waar al acht jaar aan wordt gewerkt. De game bevat een nieuwe regio, meer dan 200 nieuwe Pokémon, een uniek verhaal en de mogelijkheid om te spelen als een Pokémon. De game zal in december gaan verschijnen voor de PC. Als je deze graag wilt proberen raden wij aan om er als de kippen bij te zijn, want zoals met Pokémon Uranium zal ook Pokémon Prism niet lang beschikbaar zijn als download.

Bekijk hier beneden alvast de trailer:

Het lijkt er op dat de ontwikkelaars van Pokémon Prism zich geen zorgen maken over Nintendo, Gamefreak en The Pokémon Company. De game wordt namelijk nu al gestreamt op Twitch.

Wij zijn benieuwd hoe lang Pokémon Prism in leven zal blijven. Wat vind jij van deze fan-projects?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek