Pokémon viert 20 jarig bestaan met DS bundels!

Pokémon, de serie  waar heel veel gamers ooit mee zijn begonnen op de Game-boy, maar weten jullie dat dit al zo’n twintig jaar geleden is? Op 27 februari 2016 bestaat de serie namelijk al twintig jaar. Dat gaat gevierd worden met een aantal mooie DS bundels, voor ons als Europeanen betekent dit een aantal mooie 2DS bundels.

Het is alweer twintig jaar geleden dat we voor het eerst ons avontuur als Pokémon trainer gingen voortzetten. Om dit te vieren mogen we vanaf 27 februari aan de slag met Pokémon Yellow, Blue of Red op onze 3DS of 2DS. Deze drie spellen zullen dan namelijk in de e-shop van Nintendo verschijnen. Maar dit is nog niet alles! Er zullen namelijk diverse 2DS bundels verschijnen waar al één van deze spellen vooraf op is geïnstalleerd.

Gotta catch'em all

Hierboven zie je de drie bundels die in Europa zullen verschijnen, natuurlijk krijg je bij de gele 2DS Pokémon Yellow en bij de Rode red en blauw blue. In tegenstelling tot de originele versie van de spellen is het nu wel mogelijk om met andere te ruilen en te vechten zonder een link-kabel. Dit gaat hetzelfde in zijn werk als de huidige siere Pokémon games voor de 3DS en 2DS.

Heb jij dus nog geen 3DS of 2DS maar was je al aan het twijfelen omdat er toch zo’n mooie games op uitkomen? Is dit misschien wel het laatste wat jij nodig hebt om jou over te halen om een 2DS aan te schaffen zodat je weer even nostalgisch aan de slag kunt gaan als Pokémon-trainer.

Pokémon Blue, Yellow en Red zullen vanaf 27 februari verkrijgbaar zijn in de E-shop van Nintendo tussen de Virtual Console categorie. De 2DS bundels zullen ook vanaf deze dag te koop zijn bij verschillende retailers. Ga jij een van deze bundels anschaffen? Zo ja, welke? 

 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek